Odense Rulleskøjteklub blev stiftet i 1999 af en flok speedskatere. Klubben har i dag ca. 65 medlemmer i alderen 5 til 80 år. Således er den største medlemsgruppe i dag motionister, der primært bruger rulleskøjtesporten som motionsform og optræning til hel- og halvmaraton.
 

Klubben har dygtige vejledere, der er klar til at hjælpe medlemmerne videre – vi har hold, der passer til ethvert niveau. Der trænes balance og sikkerhed på rulleskøjter, tekniktræning og vi løber ture i Odense og omegn på asfalterede stier. Odense Rulleskøjteklub giver mulighed for at dyrke en idræt sammen med – og på lige fod med – venner og familie.


Det er klubbens mål at fremme rulleskøjtesporten – som motions- og konkurrenceidræt - samt at skabe et forum for rulleskøjteinteresserede. Det er også et mål i klubben, at medlemmernes færdigheder på rulleskøjter udvikles, så de kan færdes sikkert og forsvarligt i trafikken.
Klubben indhenter hvert år børneattester på alle ledere og trænere.


Short Track Odense blev en del af Odense Rulleskøjteklub i 2010.
Short Track er hurtigløb på is og vi er i Odense privilegeret med gode træningsfaciliteter. Alle kan være med, både børn og voksne, så kig forbi og se, om det er noget for dig!
 

 

Odense Rulleskøjteklub | Prins Valdemarsvej 14 | 5000 Odense C