Sommertræning med særlige coronaforanstaltninger

Ingen deltagelse uden forhåndstilmelding

Myndighederne har nu åbnet op for udendørs træning i mindre grupper og med de restriktioner, at vi holder god afstand til hinanden og højest træner 10 personer sammen.

For at vi som instruktører kan danne os et overblik over, hvor mange grupper, vi skal lave, bedes du tilmelde dig til HVER træning – og melde fra igen, hvis du bliver forhindret. Så sørger vi for at dele ind i mindre grupper.

Træningerne bliver slået op på facebook, og det er her, du tilmelder dig. Hvis du IKKE er på facebook, bedes du sende en sms til den instruktør, der er ansvarlig for din træning. Dette er:

Børnetræning: Jacqueline og Lars

Fitness/begynder: Helle og Jens Martin

Turkørsel/tekniktræning for øvede: Frank

Udover ovennævnte er Michael, Lea og Julie hjælpeinstruktører smiley


Træningen mandag deles op på flg. måde:

Kl. 17.30 – 18.25   Børn, begynder og fitnesstræning

Kl. 18.30 – ca. 20.00   Teknik og turrul for øvede

Kl. 18.30 – ca. 20.00   Speedtræning på banen (ikke alle mandage, Lars melder ud fra gang til gang)

Første mandagstræning bliver mandag den 27. april. Vi mødes ved Multibanen ved universitetet (parkering ved svømmehallen)

Til jer forældre: Da vi kun må være sammen i grupper af 10 personer, bedes I, når I har hjulpet jeres barn/børn med skøjterne, sprede jer godt ud over hele anlægget hvis I ønsker at blive under træningen. Vi lægger en seddel, hvor I kan skrive kontaktnummer på i tilfælde af, at vi får brug for at ringe til jer. I må meget gerne medbringe egen kuglepen til dette formål (det begrænser smittefaren). Da børnene ikke træner på selve anlægget, bedes I tage deres rulleskøjter af udenfor anlægget (den runde bane) da næste hold ankommer mellem 18.15 og 18.30.

Tag en grundig snak med børnene om, at man heller ikke, selvom man har det sjovt og leger, må røre ved hinanden. De ved det sikkert allerede, men så en lille reminder ;-)

Til jer, der kommer til træning kl. 18.30: Tag gerne skøjter på, men hold afstand.

I tilfælde af regn: Der vil være offskate, hvis der er tilmeldte til det.


Træning onsdag

Onsdag er der ikke instruktør på. Der er som regel turrul og man deler sig ind efter niveau. Hver onsdagstræning slås op som selvstændig begivenhed. Vi har planer om at starte forskellige steder fra om onsdagen, så hold øje med facebook. Det er en god ide at melde sig til her, så man kan se, om der kommer nogle at køre med. Hvis du ikke er på facebook og gerne vil høre, hvor onsdagens træning er, så send en sms til Helle. Har du en god rute, som du synes vi skal køre, så meld ind til en af instruktørerne, så prøver vi den.

Til alle jer, der kører tur: Når vi er ude som klub er vi en del flere og det er meget vigtigt, at vi overholder de retningslinjer, der er for socialt samvær. For at instruktøren ikke skal lege ’politimand’ er det vigtigt, at det enkelte ORK medlem selv sørger for at holde en afstand på 2 meter. I andre lande sidder folk inde og er isoleret. Vi har lov til at træne nu – endda sammen. Så lad os holde den mulighed åben ved at respektere de regler, der er gældende J ….også selvom vi godt kan lide læ.

Første onsdag bliver den 29. april og vi mødes denne onsdag ved Multibanen ved universitetet.

I tilfælde af regnvejr: Ingen offskate og sandsynligvis aflysning (medmindre der er nogle, der vil træne i regnvejr – hvis man vil det med andre, så meld det ind på begivenheden)


Der er ikke toilet- og omklædningsmuligheder da universitetet pt er lukket. Mød derfor omklædt og husk at medbringe drikkevarer.

Odense Rulleskøjteklub | Prins Valdemarsvej 14 | 5000 Odense C | 40 48 31 33